Wednesday, August 26, 2015

Partner Na Urovni

Riadenie Partner vzťah je neuveriteľne dôležitý nástroj pre posilnenie svoje vzťahy s každým členom a rozvíjať pevné vzťahy pre obchodný rast. Väčšina partnerské vzťahy začínajú ako nováčik connections - čo znamená menej ako 10% príjmov je generovaný z tejto skupiny. Tieto vzťahy sú v podstate, ako sa dostať nohu do dverí s firmou. Potom, čo ste si stanovili, čo by bolo nazývané nováčik vzťah pre najmenej dva až tri mesiace, môže byť čas prejsť na niečo ďalej rozvíjať. Jedným z najlepších spôsobov, ako môžete cvičiť spravovanie partnerov je tým, že otvorene komunikovať s klientom. Získajte vedenie spoločnosti zapojené a vypracovať konkrétny plán, ktorý dostane accomplice viac zapojili s vašou spoločnosťou.


Akonáhle ste posilnili svoje partnerstvo so spoločnosťou, mali by ste byť v ďalšej fáze. Fáza nasledujúca začínajúcim partnerstva je identifikované 10-30% tržieb pochádzajúcich z tohto partnera. To je určite solídny partnerstva, brew väčšina firiem bude chcieť rozvíjať odtiaľto rovnako. V tejto situácii, systém riadenia partnerom so sídlom skôr by sa mala vzťahovať aj tu, len metódy budú oveľa vyspelejšie. Ak chcete ešte ďalej rozvíjať partnerský vzťah, bolo by múdre využiť priemyslu klasifikácie referenčný systém plne analyzovať lukratívne potenciál partnerstva. Obvykle rámec pre nové programy je vyvinutý odtiaľ udržať pozornosť a záujem partnera o vaše výrobky.

Váš systém riadenia accomplice je skvelý spôsob, ako ľahko použiť špecifické techniky, pokiaľ partnerstvo nie je na stav v súčasnej dobe chcete, aby to bolo. Napríklad, ak vidíte veľký potenciál v konkrétnom partnerom, manažment partnerský vzťah je kľúčom k rozvoju tohto vzťahu zarábať viac z nich, než v súčasnej dobe. Ak klient tvorí 30-80% z vášho celkového zisku, tento accomplice je považovaný za závislý a mal by sa očakávať, že bude v súlade klient s vašou spoločnosťou. Samozrejme, vždy budete mať možnosť rozvíjať to ďalej pomocou systému riadenia partnera, brew malo by to byť odkladať trochu dlhšie, než sa nezdá byť príliš agresívny voči spoločnosti. Akonáhle klient generuje viac ako polovica príjmov vašej spoločnosti, riadenie partnerský vzťah začína byť viac a viac dôležité pre udržanie všetkých záležitostí v rade a udržiavanie partnera spokojný na tejto úrovni.

Ak chcete získať konečnú výšku partnerstva, mal by váš accomplice systém pre riadenie vzťahov sa zameriavajú na organizovanie transakcie vykonané v súčasnej dobe so zákazníkom a zameranie na poskytovanie kvalitnejších služieb namiesto zavádzania nových produktov. Najvyššia úroveň partnerstva, mali by ste dúfať je, keď accomplice generuje približne 80% svojho príjmu. V tomto momente by sa systém riadenia partnera podnikať a transakcie jednoduchšie na strane partnera. Napríklad, uvádzať na trh nové produkty a služby pre partnera osobne, takže nemajú na vás. Môžete si tiež nechať je byť prvý

No comments:

Post a Comment