Monday, August 24, 2015

Cutie De Viteze

Posesorii de vehicles sunt în female horse măsură indiferenți cu modul în care funcționează mașinile lor. Complexitatea cutii de viteze auto nu sunt circumspect în general cunoștințe vitale pentru oricine, altele decât mecanicii. Cu toate acestea, ca orice bucată de tehnologie, există avantaje pentru înțelegerea, cel puțin la un nivel de bază, cum funcționează și ce face. În cazul în care o cunoaștere limitată de cutii de viteze de mașini și lucrări lor salvează un automobilist de la conducere o mașină nesigure, sau de la plata peste cotele pentru reparații cutiei de viteze, atunci cu siguranta acesta este în valoare de swatting sus.


Este un fapt bine cunoscut faptul că cel mai bun mod de a înțelege modul de funcționare an unei mașini de este de an ajunge la trântă cu ea, dar luând în afară cutia de viteze de orice masina esti de fapt de planificare pe de conducere nu este deloc recomandabil, daca nu esti un mecanic. În schimb, șoferii pot găsi cu ușurință informații despre modul de funcționare de cutii de viteze manuale lor în disponibile on-line, în magazine de carte sau în unele magazine de equipment. Pentru cei cu adevărat oblivious, deși, imagini dintr-o carte poate dovedi chiar prea mult, asa ca aici sunt foarte de bază.

Cutii de viteze auto sunt o parte fundamentală în "a face drum auto" procesul. Cutia de viteze convertește turația motorului în cuplu care propulseaza masina înainte. Într-o mașină manual, atunci când ambreiajul este deprimat de către conducătorul auto, uneltele de alunecare este decuplat de la poziția sa inițială, astfel încât să poată aluneca sus și în jos cutia de viteze, permițând conducătorului auto pentru a selecta treapta corespunzătoare. Cutii de viteze robotize pe de altă parte, selectați treapta corectă, astfel încât conducătorul auto nu trebuie să. Valoarea presiunii în motorul, detectat printr-un sistem hidraulic de măsurare liquid în motorul, influențează alegerea uneltelor. Cutii de viteze computerize masina nu necesită utilizarea unui ambreiaj operat-driver deoarece un convertor de cuplu se cuplează treapta de alunecare.

Prin urmare, sarcina de a cutiei de viteze auto este de a converti turația motorului la cuplul, propulsarea autovehiculului înainte. Fără cutie de viteze deal, masina ta, pur și simplu nu va fi nicăieri. În timp ce sarcina de a cutiei de viteze poate părea simplu, cutia de viteze în sine este departe de ea. Female horse grijă ar trebui să se țină seama de cutii de viteze auto; ele nu pot fi ușor stabilită de un non-profesional. Într-adevăr, este recomandabil de an alege cu grijă între mecanica, atunci când cutia de viteze masina ta necesită o reparație, deoarece unele mecanica po

No comments:

Post a Comment